НАЧАЛО / ЗА НАС

Авалон Маркет ЕООД

Авалон Маркет ЕООД е специализирана компания в маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки и национален дистрибутор на SOLE-MIZO Zrt. Унгария и MILRAM Германия.Нашия стремеж е изграждане на устойчив бизнес чрез ясно дефинирани отговорности,иновативност и непрекъснато усъвършенстване. Работим отговорно и в екип и вървим в крачка с постоянните новости и предизвикателства в бизнеса. Дългогодишния си успех и развитие дължим на удовлетворени клиенти и партньори.

Ние сме ангажирани с изграждането на бизнес, който е фокусиран върху непрекъснатото усъвършенстване, като същевременно поемаме сериозно отговорност към околната среда и обществото. Нашите ценности отразяват целта на компанията ни, а именно да предоставяме продукти, които отговарят на нуждите на клиентите и надхвърлят техните очаквания.

В Авалон Маркет ЕООД вярваме, че успешният бизнес се гради върху основни морални ценности и се стремим да интегрираме тези принципи във всичко, което правим. Ние вярваме в прозрачността, честността и почтеността и се ангажираме да се отнасяме с най-голямо уважение към всички заинтересовани страни. Нашата компания оказва огромно значение на процесите по разнообразие и приобщаване, които ние виждаме като съществени за създаването на жизнено и динамично работно място, където всеки може да се развива.

Като национален дистрибутор на SOLE-MIZO Zrt. Унгария и MILRAM Германия, ние се гордеем с качеството на продуктите, които разпространяваме. Партньорствата с водещи марки отразяват нашата отдаденост да поддържаме устойчивост и етични бизнес практики.

Ние ценим нашите клиенти и се стремим да превърнем тяхното удовлетворение в наш основен приоритет. В Авалон Маркет ЕООД осъзнаваме, че успехът ни зависи от взаимоотношенията, които изграждаме с нашите клиенти и партньори. Ние се гордеем с всички партньорства, които изградихме през годините, и се ангажираме да поддържаме тези връзки чрез открита комуникация.

Ние се ангажираме да предоставяме продукти с най-високо качество на нашите клиенти. Нашата цел е да създадем безпроблемно изживяване за тях, предлагайки широка гама от артикули на конкурентни цени.

Вярваме в изграждането на дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти и ценим тяхната лоялност и доверие в нас. Разбирането на уникалните нужди и предпочитания на потребителите е важно за нас и ние работим в тясно сътрудничество с тях, за да гарантираме, че техните изисквания винаги са изпълнени.

В нашата компания удовлетвореността на клиентите е в основата на всичко, което правим.

Разбираме, че те имат избор, когато става въпрос за дистрибуторски и маркетингови компании, и за нас е чест, че избраха нас. Ние непрекъснато се стремим да подобряваме нашите процеси и услуги.

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-0822-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от АВАЛОН МАРКЕТ ЕООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.